Teşkilat Dizisinde Korkulan Oldu! Ömer İfşa Oluyor, Diziye 3 Yeni Oyuncu Geliyor!

TRT 1'in Pazar akşamlarıan damga vuran dizisi Teşkilat 54. bölüm fragmanıyla sezonun en heyecan dolu anlarına sahne oluyor. Deniz Baysal'ın Zehra rolüyle performans şovu yaptığı diziye operasyon sahneleri için de 3 yeni oyuncu gelmesi gündemde. İşte Teşkilat dizisine son gelişmeler...

Her bölümünde heyecan ve aksiyon dolu anlara sahne olan Teşkilat dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Levent Can, Yunus Narin gibi usta isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinde son gelişme heyecanı daha da artırdı. Teşkilat Dizisinde Korkulan Oldu! Ömer İfşa Oluyor, Diziye 3 Yeni Oyuncu Geliyor!

Murat Yıldırım'ın Ömer karakteriyle Teşkilat'a dahil olması seyircinin de yine eski ilgisini göstermesine yol açtı. Deniz Baysal ile uyumu da beğenilen Ömer'in operasyon sahneleri de oldukça dikkat çekti.

TEŞKİLAT DİZİSİNDE ÖMER İFŞA OLUYOR!

Bilindiği gibi Teşkilat dizisi Milli İstihabat Teşkilatı'nda olan olaylardan esinlenilerek ekrana geliyor. Ömer'in yeni bölümde ifşa olması da heyecan dolu anlara sahne olacak. Teşkilat 54. bölüm fragmanında yer alan operasyon sahneleri ise dizinin eski günlerine dönüşünün işareti olarak yorumlanıyor.

3 YENİ OYUNCU GELİYOR!

Dizinin aksiyon ve operasyon sahnelerinin geri gelmesiyle birlikte bu sahneler için de Teşkilat dizisine 3 yeni oyuncu geliyor. Medya kulislerinde yer alan iddiaya göre oyuncu ayrılıklarının yaşandığı Teşkilat ilerleyen bölümlerde sürpriz transferlere imza atabilir.


Teşkilat 54. bölümüyle Pazar akşamı TRT 1'de.

SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Ünlü şarkıcı sevgilisini otel koridorunda dövdü! Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in geleceği belli oldu
Sonraki Haber