Teröristin kaçma anı böyle görüntülendi

İskenderun'da etkisiz hale getirilen iki teröristten birinin kaçtığı anlara ilişkin bir görüntü ortaya çıktı. Teröristin ara sokakta kaçtığı sırada hafif aksadığı görülüyor. Görüntülerdeki teröristin İskenderun'a gelirken aracı kullanan kişi olduğu anlaşılıyor.

This browser does not support the video element.

İskenderun'da sıcak anların yaşanmasına neden olan iki terörist etkisiz hale getirildi. 

Payas ilçesinde başlayan sıcak temasın ardından gasp ettikleri bir araçla İskenderun'a gelen teröristlerden biri ilçenin en işler yerlerinden birinde etkisiz hale getirilirken şiddetli bir patlama yaşanmıştı. 

Bir terörist ise kaçarak izini kaybettirmeye çalışmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun etkisiz hale getirildiğini açıkladığı o teröristin kaçtığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

 Ara sokakta kaçarken güvenlik kameralarının görüntülediği teröristin hafif şekilde aksadığı görülüyor. 

Teröristin ilçeye gelirken aracı kullanan kişi olduğu üzerindeki elbilerden anlaşılıyor. 

"Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!