Örgüte Kış Kartalı Harekatı'yla havadan darbe! 'PKK'ya yönelik bu operasyonda bir deneme yapılıyor!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu Kızılderililer örneğiyle helalleşme savunmasını, Ceyhun Bozkurt'un HDP'li Semra Güzel ile sözlüsü Volkan Bora ile ilgili ortaya çıkarttığı yeni bilgileri, FETÖ'cü Nazlı Ilıcak'ın evindeki örgüt yemeğini, muhaliflerin hedefinde olan Yılmaz Özdil'in CHP’yi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmesini ve Mehmetçiğin sınır ötesi Kış Kartalı Hava Harekatı'nın ayrıntılarını değerlendirdi.

"BUGÜN KHK, DİYARBAKIR DİYEN KILIÇDAROĞLU CESARETİ VARSA CHP'DEN AYRILIP BİR BAŞKA PARTİ KURSUN, BAKALIM YÜZDE 1 OY ALABİLİYOR MU?

Nedim Şener, "Meclis’teki vekil terörist çıkıyor. Onun danışmanı teröristin yeğeni çıkıyor. Kılıçdaroğlu söylediklerini yapacağı başka bir parti kursa oy vermeyeceklerini, CHP'ye oy verdiklerini söylüyorlar. İşte sizin bu yönünüzü sömürüyorlar. Bugün KHK diyen, Diyarbakır diyen Kılıçdaroğlu cesareti varsa CHP’den ayrılıp bir başka parti kursun, bakalım yüzde 1 oy alabiliyor mu?" sözlerini kullandı.

"HALA 'ATATÜRK'ÜN PARTİSİYİZ' DENİYORSA İTİRAZIMIZ VAR. KALPAK TAKMAKLA ATATÜRKÇÜ OLUNMUYOR"

Mete Yarar, "Dün akşam Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını görünce televizyon başında kafayı yedim. Hala ‘Atatürk’ün partisiyiz’ deniyorsa itirazımız buna. Kalpak takmakla Atatürkçü olunmuyor.

"METİNA KAMPI TERÖR ÖRGÜTÜ AÇISINDAN EN ÖNEMLİ YERLERDEN BİRİ"

HDP’li Semra Güzel'in fotoğraflarının çekildiği yerin Metina kampı olduğu ortaya çıktı. Burası terör örgütü açısından en önemli yerlerden biri.

"KIŞ KARTALI HAVA HAREKATI YPG/PKK'NIN SURİYE-IRAK ARASINDAKİ BLOĞUNU KESMEK ÜZERE YAPILMIŞ EN BÜYÜK HAREKATLARDAN BİRİ"

YPG/PKK'nın Suriye-Irak arasındaki bloğunu kesmek üzere yapılmış en büyük harekatlardan biri. Üç ayrı bölgede bu operasyonun icra edilmesi Türkiye'nin derinlikte ve genişlikte operasyon icra ederken kabiliyetini ve imkanını gösteriyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"