Terim, Diagne kararını verdi!

Galatasaray’ın sezon başında Club Brugge kulübüne kiraladığı Mbaye Diagne’nin sarı-kırmızılılarla sözleşmesi devan ediyor. Sarı-kırmızılıların 10 milyon Euro ödeyerek Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Senegalli futbolcu, geçen sezon özellikle Rize'de attığı kritik golle şampiyonluk yolunda önemli bir katkı yapsa da genel olarak beklentilerin altında kalmış ve teknik heyeti hayal kırıklığına uğratmıştı.

Senelik 2 milyon 350 bin Euro maaş yükü bulunan futbolcuyla ilgili teknik direktör Fatih Terim’in kararı ise net. Tecrübeli çalıştırıcı kesin bir dille, tecrübeli santrforun gelecek planlarında olmadığını bildirdi.

Satılacak ama...
Diagne’nin şimdi döner dönmez satılması planlanıyor. Fakat geçen seneden bu yana değer kaybı yaşayan golcü futbolcunun çok yüksek bedellerle satılması kolay gözükmüyor.

Galatasaray ile 20 maça çıkan ve 11 gol atıp 2 asist yapan 28 yaşındaki golcü, kiralık gittiği Brugge'deyse 9 maçta 4 gol atmıştı.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber