Teoman'dan yaşlılık itirafı: "Çalışmaya üşeniyorum"

Ünlü Türk Rock sanatçılarından Teoman son olarak Nişantaşı’nda bir AVM çıkışında görüntülendi. Sadece çalışmaya değil artık her şeye üşendiğini söyleyen Teoman, bunun galiba yaşlılıkla ilgili olduğundan söz etti.

Türk Rock müziğinin sevilen isimlerinden Teoman, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir AVM’nin çıkışında basın mensupları tarafından görüntülendi. Her daim siyah renk kıyafetler giymeyi tercih eden 54 yaşındaki şarkıcı Teoman bu sefer yaza uygun rengarenk ve çiçek desenli gömleğiyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Muhabirlerin, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusuna Teoman, "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor" yanıtını verdi.

Teoman ayrıca giyimi konusunda ise "Artık çok siyah giyince kendimden sıkıldım. Bunları giymek için kendimi zorluyorum" dedi.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber