Temizlik görevlisi üşüyen köpeğin üstünü örttü

Bodrum'da belediyeye bağlı olarak görev yapan bir temizlik personeli, sokakta yatan bir köpeğin üşüdüğünü fark etti. Üşüyen köpeğin üstünü örterek ısıtmaya çalışan temizlik görevlisinin o görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı. Bodrum Belediyesi, o anları "Dünyayı güzellik kurtaracak" sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

This browser does not support the video element.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çarşı merkezinde görev yapan Bodrum Belediyesine bağlı temizlik personeli, sokakta yatan bir köpeğin soğuktan üşüdüğünü fark etti.

Elindeki işi bırakan belediye personeli hayvanın altındaki örtüyü dikkatlice köpeğin üzerine örttü. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntüde köpeğin üzerini örttükten sonra bölgeden ayrılan belediye personelinin arkasından baktığı anlar da kameraya yansıdı.

"DÜNYAYI GÜZELLİK KURTARACAK"

Bodrum Belediyesi yürekleri ısıtan o görüntüyü, "Dünyayı güzellik kurtaracak, Bodrum'un soğuğunu merhametiyle ısıtan mesai arkadaşımızla gurur duyuyoruz." ifadesiyle sosyal medyadan paylaştı.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi