"Temel Karamollaoğlu oltanın ucundaki yem"

Cumhurbaşkanlığına aday olan SP Lideri Temel Karamollaoğlu’na destek verdiğini iddialarına Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'dan sert tepki geldi. İddiaları yalanlayan Yılmaz, Karamollaoğlu'nu ise "Oltanın ucundaki yem" e benzetti.

Şevki Yılmaz yaptığı açıklamada, ”AK iktidarını yıkmak için oltanın uçundaki yem olan Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için dilekçe verdiğimize dair sosyal medyada sahte bir kağıt paçavrası dolaşmaktadır. Şerefsizce, alçakça ve namussuzca iftirayı lanetliyorum” dedi.

Bu konuda yasal işlem başlatacağını belirten Yılmaz, ”Siyonist haçlı ittifakının baş taşeronu din ve vatan düşmanı HDP + CHP'ye (Cehenneme Hazırlama Partisine) uşaklık yapacaklara destek olacak ahmak ve hainlerden değiliz elhamdülillah. Adayımız mazlum coğrafyanın ve milletimizin adayı Recep Tayyib Erdoğan kardeşimizdir!!" dedi.

Yargı dizisi veda bölümünü tüm Türkiye ile birlikte yapıyor! 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nde Arılar hakkında şaşırtıcı bilgiler F.Bahçeli futbolcular RAMS Park'ta bayrak açtı, ortalık yine karıştı!
Sonraki Haber