TEM'de kaza yapan aracın sürücüsü bakın nerede bulundu!

TEM Otoyolu Ümraniye mevkinde takla atmış halde yol kenarında bulunan bir aracın içinde kimsenin olmadığını fark eden vatandaşlar, sürücüyü bulmak için ekiplerden yardım istedi. Kazanın meydana geldiği noktanın etrafında, itfaiye ekipleri sürücüyü aradı. Otomobilin plakasından sürücüye ulaşan polis ekipleri, şoförün takla atan aracını kilitleyip eve gittiğini belirledi.

SÜRÜCÜYÜ BULMAK İÇİN SEFERBER OLDULAR


Kaza TEM Ümraniye Çakmak Köprüsü altında saat 20.30 civarında meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar yol kenarında takla atarak yan yatmış halde duran bir araç gördü. Vatandaşlar hemen yardıma koşarken, aracın kapılarının kilitli ve içerisinde kimsenin olmadığını fark etti. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları