TEM’de can pazarı! Devrilen tırda sıkışan ikinci kaptan zor kurtarıldı!

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde bir aracın sıkıştırması neticesinde kontrolden çıkan tır devridli. Devrilen tırın kabininde sıkışarak yaralanan ikinci kaptan, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

This browser does not support the video element.

Kaza TEM Otoyolu Sakarya geçişi Sapanca ilçesi Uzunkum mevkiinde meydana geldi.

Ankara yönünde seyir halinde olan M.E.D. idaresindeki 01 CDA 29 plakalı tekstil malzemesi yüklü tır, bir aracın sıkıştırması neticesinde sürücünün kontrolünden çıkarak önce bariyerlere, daha sonra A.İ. idaresindeki 54 ABK 287 plakalı hafif ticari araca çarparak devrildi.

Kazada devrilen tırın ikinci sürücüsü kabinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kabinde sıkışan ikinci kaptan E.K., sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırılırken, tırdan yola saçılan malzemeler ise temizlendi. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İHA

Müdürün okul bahçesinde beslediği kangal öğrenciye saldırdı! Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada...