TEKNOFEST heyecanı Azerbaycan'da başlıyor! Selçuk Bayraktar tarihi açıkladı...

TEKNOFEST Azerbaycan tanıtımında konuşan TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar "TEKNOFEST Azerbaycan'daki ilk yılında 10 yarışma ile başlıyor. Bu yarışmaları düzenlemekteki amacımız insanlığın huzur ve refah içerisinde yaşamasıdır. Katılımcılar 17 Şubat'a kadar yarışmalara başvuru yapabilir." ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST Azerbaycan tanıtımı gerçekleştirildi. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar lansmanda önemli açıklamalarda bulundu.

Bayraktar'ın açıklamalarından satır başları:

Genç yaştan tohum ekmek suretiyle projeleri destekliyoruz. Burada da benzer projelerin gelişmesi için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Kuracağımız dene yap ve bilim merkezlerinde genç kardeşlerimiz inşallah yetişecek ve hazırlanacak.Biz birbirimizden ayrı düştüğümüzde, uzak kaldığımızda hep kaybettik. Bu sebeple, hep birlilte omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Birlikteliğimiz tam bağımsızlık mücadelesine de en büyük destek olacaktır.

Hayat bazen bizleri çok zorlu bir mücadeleye sürükleyebilir. Dün de bugün de bizlere gül bahçesi vaadetmedi. Önemli olan yılmadan mücadeleye devam etmek. Sonuna kadar mücadeleyi sürdürmeliyiz. Azerbaycan'ın ulusal bağımsızlık hareketinin öncülerinen Mehmet Emin Resulzade'nin dediği gibi, Bir defa yükselen bayrak bir daha yere inmez.

Bakü'den Şuşa'ya Azerbaycan'ın her köşesine selamlarımı iletiyorum.

Kardeşliğimizin pekişmesinde önemli bir rol oynayacak bu organizasyonu himaye eden sayın Cumhurbaşkanımız Başkan Erdoğan'a ve İlham Aliyev'e yürekten teşekkür ederim. TEKNOFEST Azerbaycan milletimize ve uzandığı tüm coğrafyalara hayırlı olsun.

Meteorolojiden 5 il için kuvvetli yağış uyarısı! 21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt!
Sonraki Haber