Tekme, yumruk, sopa ve falçatanın havada uçuştuğu kavga anı kamerada!

İstanbul Galata'da iki grup arasında yer tartışması nedeniyle çıkan kavgada tekme, yumruk, sopa ve falçata havada uçuştu. Seyyar çiçekçilik yapan iki kişinin konuşma bahanesiyle fotoğrafçılıkla uğraşan iki arkadaşı yanına çağırıp kavgaya tutuştuğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polislerin gözaltına aldığı iki grup savcılık kararı ile serbest bırakıldı.

Galata’da seyyar çiçekçilik yapan 2 şahıs, izinli olarak fotoğrafçılık yapan 2 gence konuşmaya bahanesiyle çağırdıkları sokakta saldırdı. Tekme, yumruk, sopa ve falçatanın havada uçuştuğu kavgada, fotoğrafçı gençlerden biri kulağından ısırıldı. Alçılı kolla yüzüne vurulan ve falçatayla saldırıya da uğrayan gencin kulağına 5 dikiş atıldı. Dehşet anları kameralara yansırken, Karaköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan ve birbirlerinden şikayetçi olan taraflar savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları