Taylor Swift, ödül için yarıştığı eski sevgilisinin şarkısında dans etti!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri adeta dünyaca ünlü yıldızların geçit törenine sev sahipliği yaptı. Törende ödül alan ünlü şarkıcı Taylor Swift, eski sevgilisi sahnedeyken çılgınca dans etti!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri birçok ikonik ana ev sahipliği yaptı. Bu ikonik anlardan biri de Taylor Swift’tin dansı oldu. Taylor Swift, eski sevgili Harry Styles sahnedeyken çılgınca dans etti.

Konu flört olduğunda Taylor Swift'in kesinlikle bir "tipi" var! Ve bu tip kendisine çok benzer bir şekilde, yıldız gibi parlayan müzisyenler, Harry Styles gibi! Grammy Müzik Ödülleri’nde onlardan bazılarıyla karşılaşması an meselesiydi... Daha garip olan şey ne mi? Grammy ödülleri için onlara karşı yarışıyor!

2013’te beraberlik yaşamışlardı

Ancak, görünüşe göre zaman, ikilinin 2013'teki ayrılmalarından bu yana hissetmiş olabilecekleri tüm yaraları iyileştirdi, bu nedenle iletişimleri arkadaşlığa dönebildi. İkili, 2023 Grammy ödüllerinde birbirlerine karşı son derece olumlu ve destekleyici davranışlar sergilerken kameralara yakalandı ve bunu görmek hayranlarını çok sevindirdi!

Taylor Swift “En İyi Müzik Videosu” ödülünü aldı

Swift, kendi yönetmenliğini yaptığı “All Too Well: The Short Film” ile En İyi Müzik Videosu ödülünü evine götürdü. Styles, mega hiti "As It Was" için aynı kategoriye adaydı, ancak ödülü Taylor’a kaptırdı!

Taylor Swift, toplamda 12 Grammy ödülü sahibi ve tarihte üç kez üst üste “En İyi Albüm” ödülünü alan tek kadın sanatçı.

İki eski sevgili, birbirlerini tebrik etti!

Taylor Swift’in, kendisiyle aynı kategoride yarışan Harry Styles’ın adaylığı açıklanırken yürekten alkışladığı görüntüler kameralara yansıdı. Taylor Swift’in, Styles'ın Grammy performansı sırasında dans etmesi ve şarkıya eşlik etmesi geceye damgasını vurdu!

Konser biletlerine talep patlaması olunca, bilet sistemi çökmüştü

Swift, son albümü Midnights'ı 2022 sonbaharında çıkardı. Şarkılar, onun uzun süredir sevgilisi olan Joe Alwyn ile ultra özel ilişkisinden, şöhretle mücadelesinden, güvensizlikleriyle mücadelesinden ve hatta intikamla uğraşmasından ilham alıyor.

Geçtiğimiz aylarda Taylor Swift’in yaklaşan Eras turu talep patlamasıyla karşılanmıştı. Ticketmaster'ın teknolojisinin tüketici talebini karşılayamaması ve hayranların saatlerce bilet almaya uğraşması müzik dünyasının gündemini uzun süre meşgul etmişti.

ABD'nin orta bölgesini vuran fırtına ve hortum çok sayıda can aldı! ABD'den İsrail'e ardı ardına uyarı: Büyük bir direniş olur! Survivor All Star'da haftanın 3. ve 4. eleme adayı kim olacak?
Sonraki Haber