Tatiliniz zehir olmasın! Uçağa binerken kulak sağlığınız için bunlara dikkat edin

Özellikle uçaklar inişe geçerken basınç hızı değişikliğinden kaynaklı çok şiddetli kulak tıkanıklığı, kulak uğultusu ve hatta bazen çok şiddetli kanamalar meydana gelebilir. Bu sorunlar eğer dış kulakta sorun yoksa normaldir. Fakat bazen ciddi sorunlarla karşılaşabiliriz. KBB Uzmanı Op. Dr. K. Ali Rahimi, uçak yolculuklarında kulak sağlığımız için bazı uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu. İşte tatilinizi sağlıklı geçirmenizi sağlayacak o tavsiyeler...

KBB Uzmanı Op. Dr. K. Ali Rahimi, uçak yolculuklarında kulakta oluşan basıncın yol açtığı arğıların nedenlerine değinerek oluşabilecek sorunları önlemek üzere önemli tavsiyelerde bulundu.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!