Tatil geldi, dizi severler Twitter’ı ablukaya aldı!

Sosyal medya platformu Twitter şu sıralar dizi severlerin heyecanına sahne oluyor. Yediden yetmişe beğeniyle izlenen pek çok dizinin sezon finalinin yaklaştığı şu günlerde, kimi Twitter kullanıcıları favori dizileri sona erdiği için isyan ederken kimisi yeni sezon başlangıcı yapacak olan dizilerin sevincini paylaştı. Dizi severleri ekran başına kilitleyen yeni diziler de bu paylaşımlardan nasibini aldı elbette. İşte Twitter’da kullanıcılarının gönlünde taht kurmuş diziler ve yaptıkları eğlenceli paylaşımlardan bazıları.

Sosyal medya platformu Twitter şu sıralar dizi severlerin heyecanına sahne oluyor. Yediden yetmişe beğeniyle izlenen pek çok dizinin sezon finalinin yaklaştığı şu günlerde, kimi Twitter kullanıcıları favori dizileri sona erdiği için isyan ederken kimisi yeni sezon başlangıcı yapacak olan dizilerin sevincini paylaştı. Dizi severleri ekran başına kilitleyen yeni diziler de bu paylaşımlardan nasibini aldı elbette. İşte Twitter’da kullanıcılarının gönlünde taht kurmuş diziler ve yaptıkları eğlenceli paylaşımlardan bazıları. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'de Leon karakterine hayat veren Boran Kuzum sezon finalinin ardından, bu fotoğrafını paylaşarak ekibe ve seyircilere teşekkürlerini sundu.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu...