Tarım Kredi yine yaptı yapacağını! 900 ürün için fiyat sabitleme kararı alındı!

Uygun fiyatlar karşılığında market alışverişi yapmak isteyen tüketicilerin uğrak yeri haline gelen Tarım Kredi Market, sene başında almış olduğu fiyat sabitleme kararını yinelemiş olduğunu duyurdu. Zincir market yüzlerce ürünün fiyatını sabitlediğini belirtirken hangi ürünlerin ne kadar süreliğine zam almayacağı merak konusu oldu. İşte Tarım Kredi’nin güncel açıklamasına dair detaylar…

Yüksek enflasyon, altın ve para piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, tedarik problemleri ve daha pek çok ek faktör ışığında giderek daha da pahalılaşan gündelik hayat şartları, maaşlı çalışanları ve ihtiyaç sahiplerini köşeye sıkıştırdı. Evlerinin ve kendilerinin en temel ihtiyaçlarını dahi bütçeleri dahilinde karşılayamayan vatandaşlar, zincir marketlerin indirim kampanyalarını yakından takip etmeye başladı.

Ülke sınırları içerisinde hem yerel bazda hem de genel çerçevede hizmet veren yüzlerce zincir market sık sık indirim kampanyaları düzenlemeye devam ederken tüketicilerin yüzlerini güldüren bir açıklama da Tarım Kredi Market’ten geldi. Uygun fiyatlar karşılığında market alışverişlerini tamamlamak isteyen milyonlarca tüketicinin uğrak yeri olan Tarım Kredi, yeni ay için özel olarak bir indirim kararının alınmış olduğunu bildirdi.

SABİT FİYAT AÇIKLAMASI GELDİ!

Hem geçtiğimiz sene hem de bu senenin başında milyonlarca tüketicinin yüzünü güldüren indirim kararlarına imza atan Tarım Kredi Market, yeni bir karar daha almış olduğunu duyurdu. Yaklaşan Ramazan Bayramı kapsamında tüketicileri mağdur etmek istemeyen Tarım Kredi, sabit fiyat politikasının bir süre daha devam edecek olduğunu bildirdi.

900 ÜRÜNDE 1 AY DAHA GEÇERLİ!

Geçtiğimiz aylarda yüzlerce ürünün fiyatını sabitleme kararı alarak milyonların yüzünü güldüren Tarım Kredi, vermiş olduğu bütçe desteğinin güncellendiğini belirtti. Söz konusu sabit fiyat uygulamasının 1 ay daha devam edecek olduğunu belirten Tarım Kredi yönetimi, 900 ürünün bu süreçte zam almayacağını ifade etti. Zincir market, sabit fiyat kararına dahil edilen bazı ürün gruplarını ise şu şekilde açıklandı:

  • Ayçiçek yağı, salça, zeytin, şeker, ESK ürünleri, deterjan, peçete, temel gıda ürünleri, kağıt havlu, nohut, pirinç, kuru fasulye.
15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek! İşte EPDK'nın o kararı... Hangi kadrolara akademik personel alımı yapılacak? Gazze'de insanlık dramı! Havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı
Sonraki Haber