'Tanrıyım' diyen papaz 50 müridine tecavüz etti!

Güney Kore Manmin Merkezi Kilisesi lideri Lee Jae-rock, müridlerinden 42 kişiye taciz, 8 kişiye ise tecavüz suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Papaz'ı suçlu buldu ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Papaz'ın bu sapkınlığı bir mağdurun #MeToo hareketi ile cesaretini toplayıp şikayette bulunmasıyla ortaya çıktı.

Güney Kore Manmin Merkezi Kilisesi lideri Lee Jae-rock, müritlerinden 42 kişiye cinsel taciz ve 8 kişiye yönelik cinsel saldırı suçundan ötürü suçlu bulundu. Mahkeme sapık pastörü 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Kendisini tanrı olarak tanımlayan Güney Kore Kilisesi liderinin sapıklığı, Lee'nin cinsel saldırı eylemlerinin ardından daha önce kiliseden ayrılan 5 kişiden birinin, #MeToo hareketinin yayılmasının ardından cesaretini toplayıp şikayette bulunması üzerine açığa çıktı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı