Tanıtılacağı tarih belli oldu! Togg yeni modeliyle dünya sahnesine çıkıyor...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un resmi hesabından paylaşılan sedan model ile ilgili kısa videoyu paylaşarak "Yenilik güzeldir. Togg, yeni modeliyle dünya sahnesine çıkıyor" dedi.

Togg, bu yıl da CES fuarında yerini alacak ve markanın sedan modeli tanıtılacak. Firma X platformu üzerinden kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Togg sedan modelinin ilk bilgileri 2019 yılında gelmişti. Şimdi ise sedan model bir kez daha karşımıza çıkacak.

Las Vegas'ta 9-12 Ocak'ta düzenlenecek CES 2024'te görücüye çıkması beklenen yeni modelin T10S ismini alması bekleniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG Sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025 yılında da seri üretime başlayacağını açıklamıştı.

"TOGG, YENİ MODELİYLE DÜNYA SAHNESİNE ÇIKIYOR"

Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sergileneceğini belirterek, "Yenilik güzeldir. Togg, yeni modeliyle dünya sahnesine çıkıyor" dedi.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber