Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun gözyaşları... İşte Minik kızları Zeynep'in doğum anı

2021 yılının Haziran ayında hayatını birleştiren oyuncu çifti Ece Çeşmioğlu (31) ile Taner Ölmez (35) geçtiğimiz günlerde Zeynep adını verdikleri kızlarına kavuşmanını heyecanını yaşamışlardı. Çiftin doktoru Furkan Kayabaşoğlu, doğum fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. İlk kez baba olan Taner Ölmez kızını ilk gördüğü anlarda gözyaşlarını tutamadı.

Geçtiğimiz yıl sade bir törenle evlenen Taner Ölmez & Ece Çeşmioğlu çifti, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerini kucaklarına alarak anne - baba olmanın mutluluğu yaşamışlardı.. Çiftin doktoru Furkan Kayabaşoğlu, doğum fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Zeynep bebeğin doğumunu gerçekleştiren doktorun fotoğraf karelerine düştüğü not ise dikkat çekti:

''Sevgili Taner memlekette doktor olarak benden daha fazla tanınıyor orası kesin 🤗 ama gerçek bir ameliyathanede ilk defa bulundu 😷

Ve asıl mucizenin doktor değil “baba olmak” olduğu gerçeği ile tanışmış oldu 😇''

Taner Ölmez, doğum sonrası yaptığı açıklamada “Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile. Yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim.” ifadelerini kullanmıştı. Heyecanını paylaşan Ölmez, “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur.” demişti.

İşte minik Zeynep'in doğum anı...








DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber