Tam kapanmada vatandaşlara SMS uyarısı: O linklere sakın tıklamayın!

Bu akşam 19:00'da başlayıp 17 gün boyunca sürecek tam kapanma sürecinde vatandaşların mağdur olmaması adına uzmanlardan kritik uyarılar geldi. Telefonlarına gelen her mesaja inanmamaları gerektiğini belirten uzmanlar, 'tam kapanma, sokağa çıkma yasağı, seyehat izni, pandemi desteği' konulu dolandırıcıların gönderdiği mesajlardaki linklere tıklarken dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Koronavirüs sürecini fırsata çeviren dolandırıcılar bu defa da vatandaşları pandemi desteği, sokağa çıkma yasağı, seyehat izni gibi konularda kandırmaya başladı. Vatandaşların telefonlarına mesaj göndererek 'linke tıkla desteğe başvur, linke tıkla maske takmadığın için ceza öde' dolandırıcılığıyla tüm banka hesaplarına erişim sağlıyorlar. 

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!