Tam bitti derken İstanbul'a kar yeniden geliyor: Bu gece başlayacak!

Meteoroloji İstanbul için 17 Mart Perşembe hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre bugün İstanbul'da aralıklarla sağanak yağış etkili olacak. Beklenen kar yağışı ise 18 Mart Cuma günü İstanbul'da etkisini göstermeye başlayacak. Cumartesi ve pazar günü de kar yağışlarının devam edeceğini söyleyen Meteoroloji, hafta başı karın yerini yağmura bırakacağını belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre İstanbul'da bugün hava, çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. 

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, zamanla Kocaeli, Sakarya ile Kırklareli'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar...