Tam 10 yıldır beklenen GTA 6 için ilk fragman yayınlandı! Biraz daha beklememiz gerekecek...

Rockstar Games, fenomen oyun serisi Grand Theft Auto'nun (GTA) yeni oyunu GTA 6'nın ilk fragmanını yayınladı. Uzun yıllardır beklenen GTA 6 oyuncuları yeniden Vice City'ye götürecek. Oyunun Çıkış tarihi ise 2025 olarak açıklandı. Yani biraz daha beklemeye devam edeceğiz...

10 yıldır beklenen an sonunda gegldi ve GTA 6 ilk kez görücüye çıktı. Rockstar Games, GTA 6'nın fragmanını beklenenden daha erken yayınladı ve bombayı patlattı.

FRAGMAN SIZDIRILINCA ERKENDEN YAYINLANDI

Dün gece geç saatlerde bir X hesabı resmi GTA 6 framanını sızdırınca Rockstar Games fragmanı planlanandan daha erken yayınladı ve "Fragmanımız sızdırıldı, lütfen gerçeğini YouTube'dan izleyin" açıklaması yaptı.

İşte yıllardır beklenen o fragman: GTA 6

Yıllardır beklenildiği üzere GTA 6 fragmanında bir kez daha Vice City'nin altın sarısı plajlarında maceraya atılacağız. Ve bu oyun ile birlikte ilk kez bir oynanabilir kadın karakter ile karşı karşıyayız.

Oynanabilir karakterler Lucia ve Jason

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla inanılmaz canlı ve akan bir açık dünya deneyimi bizleri bekliyor. Müthiş bir kalabalık ve gerçek dünyaya yakın bir akan hayat söz konusu.

 

ÇIKIŞ TARİHİ 2025 OLARAK AÇIKLANDI

GTA 6'nın çıkış tarihi olarak 2025 tarihi verildi.

TakeTwo, GTA 6'nın ilk olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkacağını açıkladı. PC, ilk duyuruda yer almıyor. Tıpkı GTA 5 gibi PC'ye biraz daha geç çıkacağı düşünülüyor.

Rockstar Games tarafından paylaşılan basın açıklaması:

Rockstar Games, gururla duyuruyor ki Grand Theft Auto VI, 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sistemleri için geliyor.

"Grand Theft Auto VI, son derece etkileyici, hikaye odaklı açık dünya deneyimlerinde mümkün olan sınırları zorlama çabalarımızı sürdürüyor," diyen Rockstar Games'in Kurucusu Sam Houser: "Bu yeni vizyonu herkesle paylaşabilmekten heyecan duyuyoruz."
Grand Theft Auto VI, Vice City'nin neonla dolu sokaklarının ve ötesinin yer aldığı Leonida eyaletine gidiyor, Grand Theft Auto serisinin şimdiye kadar ki en büyük, en etkileyici evrimine tanık olun.

Aralık ayında 25. yılını kutlayan Rockstar Games, 2001 yılında Grand Theft Auto III'ün piyasaya sürülmesiyle video oyunlarının açık dünya türünü öncülük etti. Grand Theft: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV gibi her biri büyük başarı elde eden serinin ardışık bomba niteliğindeki girişleriyle, Grand Theft Auto, modern eğlence dünyasının en çok satan, en çok beğenilen ve en etkili özelliklerinden biri haline geldi. Serinin en son iterasyonu olan Grand Theft Auto V, bugüne kadar 190 milyondan fazla birim satmıştır. Rockstar Games'in büyük ilgi gören western serisi Red Dead Redemption, bugüne kadar dünya çapında 81 milyondan fazla birim satmış olup, en son çıkışı olan Red Dead Redemption 2, sadakat ve derinlik konusunda yeni ufuklar açmıştır.

 

Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Binlerce kilometre uzağa uçtu Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber