Taksimetre fiyatları değişti! Taksiciler zammı beğenmedi! "Kontak kapatacağız"

40 TL olan kısa mesafe ücreti bugünkü UKOME toplantısı sonrasında değişti. Buna göre taksimetre açılış ücreti 19,17 olurken, kısa mesafe de 70 TL’ye yükseltildi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, oy çokluğuyla onaylanan zam teklifine tepki gösterdi. UKOME toplantısını terk eden Aksu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada "Kontak kapatacağız, bu zam oranını kabul etmiyoruz. Vatandaşlar bile bize çok düşük ücretlerle çalışıyorsunuz diyor. Esnaf hiçe sayıldı" dedi.

Bu sürede İstanbul’da bazı taksiciler 40 TL olan indi-bindi ücretini zam geldiğini ileri sürerek 75 TL olarak almaya başlamıştı. Ancak bugünkü UKOME toplantısında aksimetre açılış ücreti 19,17 olurken, kısa mesafe de 70 TL’ye yükseltildi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti!