Taksim Meydanı, araç ve yaya trafiğine açıldı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Beyoğlu Taksim Meydanına çıkan yollar trafiğe kapatılmıştı. İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs tedbirleri kapsamında yaya ve araç trafiğine kapatılan Taksim Meydanı yeniden açıldı.

This browser does not support the video element.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Beyoğlu Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılmıştı.

Polis ekipleri tarafından Taksim Meydanı çevresi yaya girişine karşı bariyerlerle kapatılırken trafik ekipleri tarafından da meydana çıkan yollar da araç trafiğine kapatılmıştı. Kutlamaların bitmesinin ardından Taksim Meydanı saat 22.00 sıralarında tekrar yaya ve araç trafiğe açıldı.

TAKSİM MEYDANI’NI TEKRAR YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILDI

Kutlamaların İstanbul Valiliği'nce yasaklandığı Taksim Meydanı’nın etrafı polis ekipleri tarafından bariyerlerle kapatılmış, kutlama yapacak olan sendikalar da küçük gruplar halinde giriş yapmıştı. Kutlamaların bitmesinin ardından Taksim Meydanı saat 22.00 sıralarında yaya ve araç trafiğine tekrar açıldı.

İHA

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı!