Taksiciden pes dedirten taksimetre oyunu! 250 TL'yi görenler şüphelendi!

Eminönü'nde bir taksici, Aksaray'dan altığı yolcuyu Eminönü'ne götürürken denetime takıldı. Taksimetrede 250 TL yazması ekipleri şüphelendirdi. Araçta yapılan incelemede taksimetre ücretine müdahale ettiği düşünülen bir düğme bulundu. Taksi inceleme yapılmak üzere otoparka çekilirken taksici Göksel Z. ise yolcunun 'tur attır' dediğini iddia ederek gezdirdiğini söyledi.

İstanbul'da yapılan taksi denetiminde ilginç bir olay yaşandı. Aksaray'dan aldığı yolcuyu Eminönü'ne getiren bir taksinin taksimetresinde 250 TL yazması üzerine ekiplerin yaptığı incelemede direksiyon altında taksimetre ücretine müdahale ettiği düşünülen bir düğme bulundu. Taksi incelemek üzerine otoparka çekilirken taksici yolcunun 'tur attır' dediğini iddia etti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!