Taksici müşterisine böyle saldırdı

Ataşehir'de alkollü müşterisi tarafından küfür ve hakarete maruz kalan taksici sinirlerine hakim olamadı. Müşterisini iki yumrukla yere seren taksici, parasını aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, Ataşehir Esatpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre kimliği henüz belirsiz olan 34 TCM 82 plakalı taksinin sürücüsü, alkol aldığı iddia edilen bir müşteriyi araca aldı.

ÜCRET NEDENİYLE TARTIŞTILAR

Taksici bir süre sonra müşterisini oturduğu sokağa getirdi. Ancak müşterisi ile taksici arasında ücreti ödememesi nedeniyle sözlü tartışma çıktı.

PEŞ PEŞE YUMRUKLAR SAVURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre müşteri hakaret ve küfür etmeye başladı. Duruma sinirlenen taksici de müşterisine yumruk attı. 

Şahsın sözlü karşılık vermesi üzerine bir yumruk daha atan taksici, müşterisini yere serdi. Saldırgan taksici ardından taksiye binerek uzaklaştı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...