Taksici genç kadını taciz etti

Sabah saatlerinde Levent tarafında işe gitmek üzere taksiye binen genç kadın taksi şoförünün taciziyle şoke oldu. O anları cep telefonuyla kaydeden genç kadın, "Kaydettim en başından beri. Seni nasıl şikayet ediyorum" dediği görülüyor. Show Radyo'da çalışan genç kadının Yonca Baygın olduğu ortaya çıktı. Baygın olanları sosyal medya hesabından paylaştı.

Radyoda sunuculuk yapan Yonca Baygın, taksicinin tacizini cep telefonuyla kaydedip Beyaz Masa'ya şikayet etti. Baygın sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

Sabah Leventten bindim taksiye. Günaydın dedim "günaydın canım" dedi... Dedim ki herhalde yanlış duydum bir şey demedim ama kayıt almaya başladım para üstünü verirken "canım benim" dedi. Şikayetimi yaptım dilerim ki cezasını alır. 34 Tay 34 . @ibbBeyazmasa
Hakaret edenler, kendi asıldı adama, iftiracı, yalancı diye beni suçlayanlar, dememiş ki dediyse de ne var ki bunda diyenler Dilerim ki bir gün aynı şeyi kendiniz eşiniz sevgiliniz kızınız yaşar.O zaman duyarsınız ve siz şikayet etmezsiniz.

Araçtaki kamera kaydı incelendiğinde günaydın dediğimde "günaydın canım" demiş olduğu, bu rahatsız edici durum sonrasında kayıt almaya başladığım, para üstünü verirken de "canım benim" dediği ortaya çıkacak. Eşinize kızınıza farklı tavsiyeler verirsiniz canım benimler size normalse

İşini ahlakıyla yapan ekmek parası için namusuyla çalışan her taksicinin Allah yolunu açık etsin. Ama bir taksici, taksisine binen bir kadına canım ,canım benim diye konuşma hakkına sahip değil. İşine ailesine saygısı olan hiçbir taksicinin de bunu onaylayacağını düşünmüyorum.

Taksiye bindiğim andan inene kadar olan bütün anlar zaten itakside kayıtlı. Etmiş olduğunuz onca hakarete cevap vermedim vermeyeceğim de. Sizi kendi üslup ve saygı anlayışınızla başbaşa bırakıyorum. Dilerim ki aynı şeyi kendiniz yaşarsınız. Hem müşteri hem de taksici olarak.

BEYAZ MASA'YA ŞİKAYET ETTİ

İlginiz için teşekkür ederim. @ibbBeyazmasa Bana yalancı iftiracı diyenler için bunu buraya bırakıyorum.

NASA bulgulara erişti! İki kara delik birleşti! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber