Takipçisine verdiği yanıt çok konuşuldu! Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum!

Merve Boluğur, sosyal medya hesabından takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinliğinde bir takipçisinden gelen ''Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna verdiği yanıtla çok konuşuldu.

Şarkıcı Murat Dalkılıç ve Dj Mert Aydın ile yaptığı evliliklerde aradığı mutluluğu yakalayamayan Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminde sık sık adından söz ettiriyor. Son olarak Instagram hesabından takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinliğinde bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

MERVE BOLUĞUR ERKEKTE ARADIĞI ÖZELLİĞİ AÇIKLADI!

Bir takipçisinin, "Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna yanıt veren ünlü isim; şu ifadeleri kullandı:

Sahiplenicilik/çözüm odaklı erkek. Ya mesela ayağımı çarpmışımdır, bunu görüp bant almaya gitmesi... Böyle şeyler bana çok erkeksi geliyor. Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum, hemen uzaklaşıyorum artık.

 
Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber