Tahıl koridorunun ilk gemisi bugün İstanbul'da olacak! Erdoğan'a tebrik yağıyor...

Türkiye'nin diplomatik çabaları ile gerçekleşen tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamında Odessa Limanı’ndan Lübnan’a gitmek üzere yola çıkan ilk gemi bugün İstanbul açıklarında müşterek koordinasyon merkezi heyetince kontrol edilecek. Dünyadan Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi başarısına tebrik yağdı.

İstanbul'da yapılan tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamında Müşterek Koordinasyon Merkezi'nin çalışmasıyla Ukrayna'dan ilk gemi dün sabah yola çıktı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaptığı açıklamada Odessa Limanı'ndan dün saat 09.15'te Lübnan'a gitmek üzere ayrılan Sierra Leone bayraklı 27 bin ton mısır yüklü 'Razoni' isimli geminin bugün saat 15.00 civarında İstanbul Boğazı açıklarına ulaşacağını söyledi.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi