Suudi Arabistan'ın en büyük eğlence etkinliği Riyad Sezonu başladı

Suudi Arabistan'ın en büyük eğlence etkinliği olan Riyad Sezonu başladı. Etkinliğe 500 binden fazla kişinin katıldığı açıklandı.

This browser does not support the video element.

Suudi Arabistan'ın en büyük eğlence etkinliği olan Riyad Sezonu Covid-19 salgınına rağmen başladı. Suudi Arabistan Genel Eğlence Kurumu tarafından yapılan açıklamada, Riyad Sezonu’nun açılışına katılanların sayısının yarım milyonu aştığını doğruladı.

70 KONSER, 350'DEN FAZLA TİYATRO GÖSTERİSİ, SERGİ VE MAÇLAR VAR

Genel Eğlence Otoritesi Başkanı Turki Al eş-Şeyh yaptığı açıklamada, Riyad Sezonu kapsamında 6’sı uluslararası sanatçıları ait 70 konser, 350’den fazla tiyatro gösterisi, 10’dan fazla uluslararası sergi, 2 uluslararası futbol maçı ve 1 serbest güreş etkinliği yapılacağını duyurmuştu.

RİYAD'IN 14 FARKLI BÖLGESİNDE DÜZENLENECEK

Başkent Riyad’ın 14 farklı bölgesinde düzenlenecek Riyad Sezonu’nun faaliyetlerinin önümüzdeki mart ayına kadar devam etmesi planlanıyor. Festival kapsamında 7 bin 500’den fazla etkinlik planlanıyor.

ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü...