Survivor'dan Kuruluş Osman'a... Bomba transfer!

Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için geri sayım devam ederken gündeme bomba bir iddia düştü. Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal'ın yeni sezonda Kuruluş Osman'da rol alacağı iddia edildi. Daha önce birçok projede yer alan ismin Kuruluş Osman'a katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

Ekranların başarılı dizisi Kuruluş Osman'ın bu sezon yayınlanan bölümlerinde yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitedi. Yeni sezonda kadroya yeni isimler katılmaya devam edecek. Diziye son olarak Hazal Hatun karakteriyle Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziye katılması heyecanı doruklara çıkarmıştı. Diziyle ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Survivor 2020'de Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal'ın yeni sezonda Kuruluş Osman kadrosuna katılacağı ve Savcı Bey karakterini canlandıracağı iddia ediliyor. Peki, Mert Öcal, Kuruluş Osman kadrosuna mı katılıyor? 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?