Survivor sunucusu Murat Ceylan 'emre itaatsizlik'ten hakim karşısında

Erzincan’da bedelli askerlik yapan Survivor sunucusu Murat Ceylan, terhis olduktan sonra sosyal medyadan paylaşılan koğuş videosu nedeniyle "emre itaatsizlik" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.

İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen talimat duruşmasına, 3 aydan 2 seneye kadar hapsi istenen Murat Ceylan, avukatı Begüm Güngör ile katıldı. Ceylan savunmasında, bedelli askerlik hizmetini yerine getirdiğini belirterek "Yıllardır televizyon programları yaptığım için tanınıyorum. Askerliğimi yaparken bu nedenle askerler benimle birçok kere fotoğraf çektirdi. Komutanlarım ve aileleriyle de birçok kez fotoğraf çektirdik. Birliğe girerken tuşlu telefonla girdim. Akıllı telefon kullanmadım" dedi.

O illerde sağanak ve rüzgar etkili olacak? Gündeme sarsan iddia! Fethullah Gülen kaçırıldı mı? Galatasaray'ın Konya 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Davinson kararı 3 yeni banka kuruluyor Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Joshua King sürprizi Haftanın en çok konuşulan magazin olayları!