Survivor Steven Salam müslüman mı? Kaç yaşında? Boyu kaç?

Survivor 2021'in en çok ilgi çeken yarışmacılarından olan Steven Slam, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yarışmanın takipçileri, Survivor Steven Salam müslüman mı, kaç yaşında araştırmalarına da devam ediyor.

Survivor Steven Salam müslüman mı, kaç yaşında ve boyu kaç soruları, Survivor 2021'in en çok ilgi çeken yarışmacısı hakkında sorulan sorulardan bazıları. İşte detaylar...

SURVİVOR STEVEN SALAM MÜSLÜMAN MI?

Survivor Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011'de Türkiye'ye gelmiş. Ve lise ve üniversiteyi Türkiye'de okudu.

Steven Salam, 2019'da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam "Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA" sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

Günde 3500 TL'ye çalışacak eleman bulamıyoruz CHP'li Murat Bakan dizide kullanılan silahları gerçek sandı! Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi
Sonraki Haber