Survivor şampiyonu Adem'den cinsellik itirafı!

Survivor 2018'in şampiyonu Adem Kılıçcı Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. İşte Survivor 2018'in şampiyonu Adem Kılıçcı'nın açıklamaları;

Survivor 2018'in şampiyonu Adem Kılıççı, Posta'ya verdiği röportajda tüm soruları içtenlikle yanıtladı. İşte Adem Kılıççı'nın açıklamaları.

Geçen yıl kıl payı kaçırmıştınız, Bu yıl ipi göğüsleyip şampiyon oldunuz...

Mücadelemin sonunda güzel bir ödül kazandım. Bunun onurunu, gururunu yaşıyorum. Başarmak güzel, hele bu en zoru ise daha güzel.

Sizi en çok ne zorladı?

İkinci defa Ada’ya gitmek. Daha 6 ay önce aynı şartlarda yaşarken, tekrar bir dilim pizza için, bir poğaça için yarışmak zordu. Böyle olunca dünyadaki yoksulları daha iyi anlıyorsun. Ada’da ilk başta psikolojik olarak kötü etkilendim. Zaman zaman kendime kızdım, ağlamak istedim ama sonuçta bir amacın varsa, seni bir şekilde motive ediyor. O yüzden çektiklerin de çok zoruna gitmiyor. Sadece dayan, sabret diyorsun. Bu yıl iddialıydım. Birinci olacağım diye kendimi kurgulayarak gitmiştim.


''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"