Survivor Ogeday Girişken Hangi Sene Şampiyon Oldu?

Survivor All Star 2022'nin en dikkat çeken yarışmacılarından Ogeday Girişken son 8'e kalarak final yolunda büyük bir adım attı. Bireysel yarışmalara kalan Survivor Ogeday Girişken hangi sene şampiyon oldu?

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bireysel yarışmalara geçiliyor. Son 8 yarışmacının Survivor şampiyonu olabilmek için ter döktüğü yarışmanın en büyük favorilerinden Survivor Ogeday Girişken de dikkatle takip edilen yarışmacılarından. Peki Ogeday Girişken hangi sene şampiyon oldu? İşte detaylar...

OGEDAY GİRİŞKEN HANGİ YIL ŞAMPİYON OLDU?

Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı ile aşkı gün yüzüne çıkan Ogeday Girişken daha önce katıldığı Survivor 2016'da da başarılı bir performans göstermişti.

Survivor Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor finalinde Adem Kılıçcı'yı geride bırakarak şampiyon oldu. Ogeday Girişken birçok dizide rol aldı. Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde rol alan Ogeday Girişken 1992 doğumludur.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu Borsa İstanbul'da yeni rekor
Sonraki Haber