Survivor Elif Neden ayrıldı? Hastalığı ne?

Survivor 2022 son bölümde kritik dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonrasında Acun Ilıcalı moderatörlüğünde yapılan kritik ada konseyinde bir yarışmacının adaya veda edeceği açıklandı. Bu son dakika gelişmesinin ardından bir süredir mide rahatsızlığı olan Survivor Elif'in gidip gitmeyeceği merak edilerek Survivor Elif' diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan ayrıldı mı? soruları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

Survivor All Star tüm heyecanlıyla devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler bir eleme adayı çıkarmak zorunda. Acun Ilıcalı ise konseyde şoke eden bir açıklama yaptı ve bir isim Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.

Survivor'da birleşme partisine kısa süre kala üzücü bir haber geldi. Acun Ilıcalı, "Her zaman söylüyorum, Survivor'da en önemli şey sağlığınız. Şimdi üzücü bir haberim var. Survivor'da beni en çok ne üzer derseniz bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakması derim. Fazla da lafı uzatmak istemiyorum. Çünkü bu bir yarışmacımızın Survivor'a veda haberi. Maalesef Elif Survivor'a devam edemeyecek." dedi.

Mide rahatsızlığı olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, "Son bir hafta mide rahatsızlığı, bir yerden sonra mental olarak da Survivor'da kopmalar yaşıyoruz. Elif olduğu zaman açıkçası çok şaşırdım. Bugün itibariyle Elif Survivor'a devam edemeyecek." ifadelerini kullandı.

Batuhan yaptığı açıklamada, "Survivor'ın belki de en iyi kadınlarından biri gitti diyebilirim" dedi. Sema da üzüldüğünü dile getirdi.

ELEME YOK

Elif'in vedası nedeniyle yaşanan değişikliği açıklayan Ilıcalı, "Elif ayrıldığı için birleşmeye kadar başka bir yarışmacı yollamayacağız. Şu anda bütün yarışmacılarımız birleşmeye girme durumunda. Bundan sonraki adaylar toplu oylamadan değil haftalık oylama ile veda edecek." diyerek birleşme partisine kadar eleme olmayacağını duyurdu.

Kızıl Goncalar'dan bomba fragman! Meryem, Naim'i boşuyor Rade Krunic Fenerbahçe'deki kötü günlerinin sebebini açıkladı Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor
Sonraki Haber