Survivor Elanur kimdir? Elanur Pat kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2023 yarışmacıları arasında Elanur Pat da yer aldı. TV8 yapımcısı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Elanur Pat’ın Survivor 2023 yarışması kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Peki ama Elanur Pat kimdir?

Elanur Pat, Survivor 2023 yarışması kadrosuna dahil edildi. 15 Ocak tarihinde başlayacak olan Survivor 2023 yarışmacılarından birini daha açıklayan Acun Ilıcalı kadroya Elanur Pat’ın da dahil olduğunu aktardı.

Elanur Pat Kimdir?

30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen Elanur Pat aslen Orduludur. Twitch platformunda RunalexX kullanıcı adıyla tanınan Elanur’un “Bela” adlı şarkısı Youtube’de 20 milyon izlenme rekoru kırmıştır.

22 yaşında olan Elanur, Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği öğrencisidir. Ayrıca da WEB Developer & Grafik Tasarım işi ile de ilgilendiği bilinmektedir. Arkadaşlarının desteği ile Twich yayıncılığına başlayan Elanur, Instagram paylaşımları ile de adından söz ettirmektedir.

Boyu 1.69 olan Elanur Pat, 58 kilo ve Oğlak burcudur. Elanur Pat İnstagram’da @elanur hesabını kullanmaktadır

Galatarasay taraftarından Fenerbahçe formalı kadın taraftara tepki! Bankalardan 0 faizli kredi yarışı! Hangi banka ne kadar kredi veriyor? Sassuolo Serie A'da bitime 1 hafta kala lige veda etti
Sonraki Haber