Survivor All Star 36. Bölüm Fragmanı

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 36. bölüm fragmanı yayınlandı. İletişim oyunu için parkura çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıran kırana mücadele ediyor. Öte yandan bu akşam Survivor eleme konseyi toplanıyor. İşte Survivor All Star 36. bölüm fragmanı...

Survivor 2022'de yeni bir eleme heyecanı için konsey toplanıyor. Her konseyi, her oyunu ve her parkuru bir başka heyecan ve tartışmaya sahne olan yarışmanın yeni bölüm fragmanında parkura çıkan yarışmacılardan Sercan ve Mert sakatlık yaşıyor. 2 Mart Survivor İletişim oyununu kazanan takımın belli olacağı yeni bölümde adaya veda edecek isim de belli olacak.

Survivor 2022'de Sürgün Adası Dönemi Bitti

Survivor 36. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada, yeni sezonda yürürlüğe giren Sürgün adası kuralı da bitiyor.

Ogeday ve Anıl Birbirine Girdi

Survivor Ogeday Girişken ve Anıl arasında yaşanan tartışmaya sahne olan Survivor All Star 36. bölümde yarışmacılar sevdikleriyle konuşabilmek için iletişim oyununa çıkıyor. Peki 2 Mart Survivor İletişim Oyununu Kim kazandı?

Survivor 2022 Kim Elendi?

Survivor kim elendi sorusu da 2 Mart 2022 Çarşamba akşamı belli oluyor. Eleme adayları hafta içi yapılan dokunulmazlık oyunları sonucunda belli olmuş ve Yasin Obuz, Gökhan Keser, Evrim Keklik ve Aşkım eleme adayları olmuştu.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber