Survivor All Star 2022'de tüm kadro ortaya çıktı! Acun'un kabusu gerçek oldu! İşte All Star kadrosu

Survivor All Star 2022 tüm kadro ifşa oldu. Gelecek sezon TV8'de ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmaya katılan tüm isimleri açıkladı. Survivor ve MasterChef yarışmaları ile ilgili tahminleri bir bir tutan sosyal medya fenomeni bu kez Survivor All Star 2022'nin sırrını açıkladı.

TV8'in en çok izlenen yarışması Survivor Türkiye yeni sezonda Survivor All Star formatıyla izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı bu kez yarışma öncesi işi sıkı tutuyor. Eski izlenme oranlarını yakalamayı hedefleyen Ilıcalı, Survivor All Star 2022 kadrosu için bazı isimlerle görüşmeye başlamıştı. Ancak bugün ünlü bir sosyal medya fenomeni bu sırrı açığa çıkardı. Gelecek sezon ekrana gelecek Survivor All Star 2022'nin tüm kadrosunu açıkladı.

Sosyal medya fenomeni Ata Benli bugün yaptığı açıklamayla Survivor All Star 2022'nin tüm sırrını ortaya çıkardı. Gelecek sezon bu fortmala ekrana gelecek olan Survivor All Star tüm kadro ifşa oldu.

Sercan Yıldırım

Ogeday

Damla Can

Mert Öcal

Elif Gönen


Hikmet Tuğsuz

Berkay Yuvakuran

Barış Murat Yağcı

Nisa Bölükbaşı

Evrim Keklik


Batuhan Karacakaya

Furkan Kızılay

Semih Öztürk

Gizem Kerimoğlu

Turabi Çamkıran


Anıl Berk Baki

Berkan Karabulut

Yusuf Karakaya

Seda Ocak

Nagihan Karadere

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber