Survivor 2022 All Star Gönüllüler takımı kadrosu! Gönüllüler kadrosunda hangi yarışmacılar var?

Survivor 2022 All Star gönüllüler takımı belli oldu. TV8 ekranlarında yakın bir zamanda Survivor 2022 All Star adı altında başlayacak efsane yarışmanın gönüllüler kadrosu da açıklandı. Peki, Survivor 2022 gönüllüler kadrosunda kimler var?

Türkiye’nin merakla beklediği Survivor 2022 All Star gönüllüler takımı yarışmacıları Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Sosyal medya hesabı üzerinden 12 Aralık Pazar gününde gönüllüler takımının açıklanması sonrasında Survivor 2022 All Star kadrosu da tamamen belirlenmiş oldu.

TV8 ekranlarında bir klasik haline gelen Survivor'da geçen sezon büyük bir heyecan yaşanmış ve İsmail Balaban yarışmayı kazanarak şampiyon olmuştu. Reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2022 All Star’ın bu sezona yine damgasını vurması beklenmekte.

Yarışmada eski ve nispeten yeni diyebileceğimiz birçok isim bu yıl Ocak ayının ilk günlerinde TV8 ekranlarında Survivor All Star 2022 sezonuyla izleyenlerinin karşısında olacak.

Survivor 2022 All Star Gönüllüler Takımı

Gökhan Keser
Ogeday Girişken

Anıl Berk Baki
Hikmet Tuğsuz

Anıl Berk Baki
Hikmet Tuğsuz

Yasin Obuz

Gizem Kerimoğlu
Berna Keklikler

Sude Burcu
Seda Ocak

Evrim Keklik
Nisa Bölükbaşı

Irak'tan Türkiye sınırına askeri üs! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Toktaş'ın ailesine başsağlığı mesajı Hırdavat fuarı için 90 ülkeden 3 bini aşkın yabancı ziyaretçi geliyor
Sonraki Haber