Survivor 2021 Öykü Çelik kimdir? Nereli?

Survivor 2021 kadrosunda yeni sezonda ünlüler takımında yer alacağı iddia edilen Öykü Çelik, şimdiden gündem oldu. Survivor’ın sıkı takipçileri ‘Öykü Çelik kimdir’ sorusuna cevap ararken ünlü ismin yakın zamanda Acun Ilıcalı tarafından açıklanması beklenmekte.

Survivor 2021 kadrosunda bu sezon ünlüler takımı adına yarışacağı iddia edilen Öykü Çelik, şimdiden büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Survivor’da başarılı olacağına inandığını belirten Öykü Çelik mini etek giyen bir kızla kendi kültürünün aynı olmadığını söyleyerek büyük bir sansasyona sebebiyet vermişti. Peki; Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"