Survivor 2020 2 Temmuz kaptanlık oyununu kim kazandı?

'Survivor 2 Temmuz 2020 kaptanlık oyununu kim kazandı?' sorusunun cevabı belli oluyor. Survivor 2020 mavi ve kırmızı takım kaptanları kim oldu?

Survivor 124. bölümünde 2 Temmuz 2020 Perşembe akşamında kaptanlık oyununun kimin kazanacağı merak edilmeye başlandı. Kaptanlık oyununun hemen ardından meydana gelecek yeni mavi ve kırmızı takımlarda kimler olacağı da araştırılmakta.

Survivor 2020’de 124. Bölümde 2 Temmuz akşamında oynanacak olan kaptanlık oyunu heyecanla bekleniyor. Yeni oluşacak mavi ve kırmızı takımlarda kaptanların kim olacağı ve nasıl bir performans göstereceği de şimdiden merak edilmekte. Nisa’nın Survivor’a veda etmesinden sonra geriye kalan son 6 kişinin takımlara nasıl dağılacağı ilgi çekmekte.

Survivor 2020’nin 2 Temmuz akşamında yayınlanacak olan 124. Bölümünde oynanacak kaptanlık yarışı için geri sayım başladı. Yeni mavi ve kırmızı takımların Nisa’nın elenmesinden sonra nasıl bir hal alacağı oldukça konuşulurken kaptanların da kim olacağı heyecanın daha da artmasına sebebiyet verdi.

SURVİVOR 2 TEMMUZ 2020 KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de son altı arasına kalan ve büyük finale bir adım daha yaklaşan yarışmacılar Berkan, Cemal Can, Elif, Sercan, Barış ve Yasin oldu. Survivor 2020’nin 124. Yeni bölümü 2 Temmuz 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

SURVİVOR 2020 YASİN OBUZ SAKATLANDI MI DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Survivor’ın 124. Bölüm fragmanında Yasin ile ilgili yaşanan son bir gelişme kafaların karışmasına neden oldu. Yarışma esnasında dizini tutarak bir anda yerde kalan Yasin’e ilk müdahaleyi ise Doktor Ümit gerçekleştirdi. Peki Yasin yarışmadan diskalifiye edilecek mi? Bu sorunun cevabını izleyenler Survivor’ın son bölümünde rahatça görebilecekler.

SURVİVOR 2020 TV8 CANLI İZLE

Aranan şahıs duvarın içinden çıktı! Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşı öldürüldü
Sonraki Haber