Sürücü beton duvara çarpan aracın içinde sıkıştı!

Samsun'da bir aracın çarpması sonucu yoldan çıkan otomobil, o hızla dere kenarındaki beton duvara çarptı. Sürücü, aracın içinde sıkıştı. Yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden ekipler ve vatandaşlar birlikte çıkardı.

This browser does not support the video element.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi girişi Organize Sanayi Bulvarı'nda, Adem A. idaresindeki 55 LF 124 plakalı hafif ticari araç, Burhan Altunsoy (38) yönetimindeki 55 AFM 16 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Burhan Altunsoy dere kenarında çevrili olan beton duvara çarptı.

Aracın içinde sıkışarak yaralanan otomobil sürücüsü, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, polis ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. yaralı sürücü ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim