Surlar içinde yapılan tek millet bahçesinin 1.etabı tamamlanıyor!

İstanbul’un en önemli yeşil alan projelerinden biri olan Karasurları Millet Bahçesi’nin uygulama çalışmaları devam ederken, projenin 17 bin metrekaresini oluşturan 1.etabı yakın zamanda hizmete açılacak. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul’da surların içerisinde kalmış tek millet bahçesinin tarihi alanlara yakışır olacağını belirtti.

Fatih’i cazibe merkezi haline getirecek önemli projelerden biri olan Karasurları Millet Bahçesi, toplamda 230 bin metrekarelik bir alanı kapsaması bakımından genelde İstanbul, özelde Fatih’teki yeşil alan miktarını büyük oranda arttıracak. Bu alanın yaklaşık 17 bin metrekaresini oluşturan ve basketbol sahası, tematik bahçeler, dumansız piknik alanları, çocuk oyun ile fitness alanlarından oluşan 1’inci etabı vatandaşların kullanımına açılmak için gün sayıyor.

Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!