Suriyeli genç sevgilisine aldığı çiçeği İmamoğlu'na verdi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sabah Halk TV'de canlı yayına çıktı. İmamoğlu, Hüsamettin Cindoruk ile olan randevusu için Gümüşsuyu'ndan Galatasaray'a, İstiklal Caddesi üzerinden yürüdü. İmamoğlu, İstiklal Caddesi'nde vatandaşlar ile selamlaştı

Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde merkezi Gümüşsuyu'nda bulunan Halk TV'de canlı yayına katıldı. İmamoğlu, canlı yayının ardından eski bakanlardan Hüsamettin Cindoruk ile Galatasaray'daki randevusuna yürüyerek gitmeye karar verdi.

İmamoğlu'nun yürüyüşü Taksim Meydanı'nda başladı. İmamoğlu, The Marmara Oteli önünden geçerken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile karşılaştı ve ikili birbirleriyle selamlaştı.

SEVGİLİSİNE ALDIĞI ÇİÇEĞİ İMAMOĞLU'NA VERDİ!

Taim Drobi adlı Suriyeli bir iş insanı, sevgilisine aldığı çiçekleri, İmamoğlu'na hediye etti. 10 yıldır Türkiye'de yaşadığını ve şirket sahibi olduğunu belirten Drobi, sevgilisine yeni çiçek alacağını belirtti.

İmamoğlu, yürüyüşün ardından Cindoruk'un Galatasaray Mısır Apartmanı'ndaki ofisine ulaştı.

Antalya'da camiyi yılan paniği! 3 tane yakalandı! Arka Sokaklar dizisinde Mesut'un hikayesi şaşırtıyor... "Canan Sarı iftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur"
Sonraki Haber