SuperHaber yazdı Ermenistan karıştı

Başpiskopos Galstanyan’ın öldürüleceği iddiası Ermenistan’ı karıştırdı. Ermeni lobisi tarafından gözden çıkarılan başpiskopos cinayetinin Türkiye ve Azerbaycan istihbaratının üzerine atılacağı bilgisi gündem oldu. Hakkında öldürüleceği iddiası çıkan Galstanyan’ın kayıplara karıştığı ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye ve Azerbaycan aleyhine konuşmaları ile tanınan Tavuş Piskoposluğu Başkanı Bağrat Galstanyan’ın’ın öldürüleceği iddia edilmişti.


SÜPERHABER YAZDI ERMENİSTAN KARIŞTI


Azerbaycan ile Ermenistan’ın barış sözleşmesini imzalamasını istemeyen bazı ülkeler ile Erivan’da ki bazı güç odaklarının harekete geçtikleri ifade edilmişti. Azerbaycan ile beraber Kafkaslar’da Türkiye’nin de güçlenmesini istemeyen Ermeni lobisinin, Ermeni Başpiskopos Bağdat Galstanyan’ı gözden çıkardığı öne sürülmüştü. Yine elden edilen bilgilere göre, Başpiskoposun Ermenistan’da ya da başka bir yerde öldürülmesinin ardından suikast organizasyonunun Türklerin üzerine atılacağı ortaya çıkmıştı.

BAŞPİSKOPOS GALSTANYAN ORTADAN KAYBOLDU

SuperHaber’in Ermenistan’da ki bu gelişmeleri yazarak duyurmasından sonra, Ermenistan’da sosyal medyada Galstanyan konusunun gündem olduğu belirtildi. Başpiskopos Galstanyan cinayeti iddiasının Ermenistan’ı karıştırdığı ve tartışıldığı öğrenildi. Öte yandan hakkında öldürüleceği iddiası çıkan Galstanyan’ın, haberlerin ardından kayıplara karıştığı ifade edildi.

GALSTANYAN’IN ÖLDÜRÜLECEĞİ İDDİASI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ermeni papazın suikast iddiası

-Ve Meta( Facebook) gibi sosyal ağlar da bir grup ermeni bu konu ile alakalı yazıp çizmekde ve bunu fırsat olarak dile getirmekdeler.

-Başpiskoposun dini kullanarak tüm Ermenistan'ı ayağa kaldıracağının hesabını yapan muhalifef yanılmış olsa da!

-Ruslar, dolayısıyla istediğini Paşinyan'dan aldılar. En azından Zengezur meselesinde Türkiye ve İran sınırını Rusların koruması ile alakalı onay bunu kanıtlar mâhiyette...

-Batı ve ABD destekli ermeni lobisi başpiskoposun dirisinden değil, ölüsünden yararlanma peşinde.

-Sağken ruslara hizmet eden başpiskoposun, ölüsünün özellikle fransız istihbaratının işine yarayacağını hesab edenler var.

-Özellikle Yeni Kaledonya' da tırmanan olaylardan sonra fransız istihbaratı Türkiye ve Azerbaycan'a ihale bırakma niyetindeler ve bunun için fırsat kolluyorlar.

-Bir Hristiyan din adamının türkler tarafından öldürülme haberini dillerine pelesenk ederek bir taşla sayısız kuş vurma peşindeler…

-İsrail ve Gazze savaşından dolayı Türkiye'nin tutumundan rahatsız olan Batı, ABD ve İsrail hatta İran istihbaratı için bundan iyi fırsat olamaz. En azından dünya gündemini kendi üzerlerinden çekerek Türkiye'ye yönelik algı oluşturmayı yarayacak eylem olacağı kesin.

Kalp krizi geçirdi, elindeki bıçağın üzerine düşerek can verdi 2024 yılının en çok satan otomobilleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye bayram tebriği!
Sonraki Haber