Süper Lig'den geçip gittiler, Avrupa'da takımlarını sırtladılar! İşte o performanslar...

Süper Lig'de forma giyip, Avrupa'ya transfer olan milli futbolcular ve yabancı oyuncular, bu hafta gösterdikleri performansla adlarından söz ettirdiler. Getafe forması giyen Enes Ünal, Real Sociedad maçında kaydettiği 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşırken, Atalanta'nın formasını giyen Merih Demiral ise, Cremonese'yi konuk ettikleri maçta takımının tek golü attı. Fortuna Sittard'a transfer olan Oğuzhan Özyakup da, yeni takımıyla ilk golünü Nec Nijmegen karşısında buldu.

La Liga Santander'in 5'inci hafta karşılaşmasında Getafe sahasında Real Sociedad'ı konuk etti. Milli futbolcu Enes Ünal'ın 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçta Getafe, rakibini 2-1 yendi. Geçtiğimiz sezon İspanya'da adından sık sık söz ettiren milli futbolcu, gollerine devam ediyor. Maçın 14'üncü dakikada ev sahibi ekip, Mayoral'ın penaltı vuruşundan yararlanamazken, ilk yarının uzatma devrelerinde, 45+5'inci dakikada sahneye çıkan Enes Ünal'ın serbest vuruştan attığı muazzam golle Getafe ilk yarıyı üstün kapattı. 2'nci yarıya etkili başlayan Getafe, Enes Ünal'ın asistiyle farkı 2'ye çıkardı. Real Sociedad 50'inci dakikada farkı 1'e indirse de ev sahibi ekip 2-1'lik skorla maçı kazanmayı bildi. Enes Ünal bu sezon çıktığı 5 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Bu karşılaşmayla beraber Getafe puanını 4'e çıkardı, Real Sociedad ise 7 puanda kaldı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri