Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Antalyaspor karşısında 2-2'lik sonuçla gelen tarihi zafer

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla bordo-mavililer 38 yıl aranın ardından ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda şampiyon olmuştu.

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Bordo-mavili takım, ligin 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluğa ulaştı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, henüz 3. dakikada Cornelius ile öne geçerken devreye 1-0'lık üstünlükle girmeyi başardı. Antalyaspor, 51. dakikada Ndao ile skoru eşitlerken konuk ekip 4 dakika sonra penaltı kazandı.

UĞURCAN'DAN TARİHİ KURTARIŞ

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, 56. dakikada Fredy'nin kullandığı penaltıda gole izin vermedi skoru 1-1'de tutmayı başardı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde sahneye Dorukhan Toköz çıktı ve skoru 2-1 yaptı. Son sözü ise 80. dakikada Wright söyledi.

7. KEZ MUTLU SONA ULAŞTI

Bu sonuçla birlikte puanını 77'ye çıkaran ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğuna ilan eden Trabzonspor, 7. kez mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! 19 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Dünya Reisi'nin arama çalışmalarını Akıncı İHA'dan takip ediyor!
Sonraki Haber