Süper Lig yolunda: Bandırmaspor-İstanbulspor biletleri satışa çıkıyor

Süper Lig’e yükselecek son takım Bandırmaspor-İstanbulspor maçı sonrasında belli olacak. Kocaeli Stadı'nda oynanacak olan Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakası öncesi Bandırmaspor taraftarlarına 16 bin bilet kontenjanı ayrıldı. Bandırmaspor’un resmi sosyal medya hesaplarında bilet satışlarının yarın başlayacağı duyuruldu.

Süper Lig’e Ankaragücü ve Ümraniyespor’un ardından yükselecek son takım Bandırmaspor-İstanbulspor maçı sonrasında belli olacak. Başarılı bir sezon geçiren iki ekip ligi üçüncü ve dördüncü sırada tamamlamıştı.

PLAY OFF FİNAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan karşılaşma 2 Haziran 2022 Perşembe günü oynanacak. Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final Kocaeli Stadı'nda yapılacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.

SONUÇ NASIL BELİRLENECEK

Bu karşılaşmanın bitiminde iki ekipten biri Süper Lig’e yükselecek. Karşılaşmanın normal süresinde eşitlik bozulmazsa önce uzatma dakikalarına ardından da penaltı atışlarına geçilecek.

BİLET SATIŞLARI YARIN BAŞLIYOR

Final müsabakası öncesi Bandırmaspor taraftarlarına 16 bin bilet kontenjanı ayrıldı.
Bandırmaspor’un resmi sosyal medya hesaplarında bilet satışlarının yarın başlayacağı duyuruldu. Bandırmaspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Taraftarlarımıza 15 bin 946 adet kontenjan ayrılan İstanbulspor maç biletleri 31 Mayıs 2022 saat 15.00'te satışa çıkıyor. Farklı takımların Passolig kartlarını da açık olacak müsabaka biletleri; doğu tribün 80 TL, güney kale arkası tribünü 50 TL olmak üzere satışa sunulacaktır."

İHA

Hangi kadrolara akademik personel alınacak? Çöl tozları yeniden geliyor! Resmen çamur yağacak! 9 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı!
Sonraki Haber