SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un bugünkü yeni bölümünde konuğu Aydınlık gazetesi muhabiri Kaan Arslan oldu.

Arslan, Süleymancılar'da 'bal’ kılıfıyla yapılan skandal uyuşturucu ticareti ile cemaatin şirketlerinde çalıştığı dönemde kaçakçılık ve uyuşturucu faaliyetlerine tanık olan ismin flaş açıklamalarını değerlendirdi.

''SÜLEYMANCILAR'IN ŞİRKETİ GÜMRÜKTE GELİR SAĞLIYOR, KARA PARA AKLAMA İŞLERİ YAPIYOR''

Arslan, ''İ.N.E. isimli şahıs cemaate gelir sağlayan şirketlerin bünyesinde uluslararası alanda ciddi sorumluluk üstelenen birisidir. Asya'dan gelen ürünlerin batı'ya satışları konusunda yönetici pozisyonunda. İ.N.E. isimli şahıs, TSK ve Türkiye'nin en büyük holdinglerinin yemek işlerini üstelenerek günde binlerce öğün yemek dağıtan bir şirkette çalışıyordu. Kendisi Avrupa'daki şirketlerle de ilişkisi olan birisi. 2006'da cemaatin şirketine giren İ.N.E. isimli şahıs, 2020'lere gelindiğinde tolere ettiği şeylerden rahatsız olmaya başladı.  Süleymancılar'ın şirketi gümrükte gelir sağlıyor, kara para aklama işleri yapıyor. 2020 yılına gelindiğinde ise şirket büyük bir skandala imza attı. Süleymancılar, Türkiye'de yasaklı olan Endonezya'da üretilen bir uyuşturucuyu farklı bir paketle pazarlamak istiyor. Bunu bitkisel karışımlı bir bal paketiyle Malatya'da üretilen bir ürünün paketiyle uyuşturucuyu ABD'ye sokmak ve ciddi para kaldırmak istiyorlar. İki sene boyunca süleymancılar uyuşturucu içerikli mal üzerinden ciddi gelir elde ediyor. Süleymancılar'a yapılan ihbar üzerine bu hattın ortaya çıktığı ve uyuşturucunun ele geçirildiği ortaya çıktı. İ.N.E. isimli şirket çalışanı şirket yöneticileri tarafından rehin alındı ve şantaj yaparak 250 bin dolarlık senet imzalattılar.

''SÜLEYMANCILAR, TSK'YI, BİRİNCİ ORDU KOMUTANLIĞINI, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK HOLDİNGLERİNİ VE BANKALARINI DOLANDIRDI''

Bu şirketler cemaatin ciddi şekilde gelir elde ettiği şirketler. Avukat Ö.Ç.'nin yöneticisi olduğu şirketler cemaatin ciddi para kaynaklarıdır. Buralardan yöneticilerini ve yurtlarını besliyor. Cemaatin nasıl bir suç faliyeti yaptığı ortada. 2009'da Türkiye genelinde cemaatin şirketlerine operasyon yapılıyor. İddia 100 milyon liralık vurgun. TSK'yı, Birinci Ordu komutanlığını, Türkiye'nin en büyük holdinglerini ve bankalarını dolandırıyorlar. Süleymancılar, Türkiye'nin en büyük ailelerinden birisinin holdinglerinden yüksek miktarda kredi çekiyorlar. Şirketlerinize caterıng hizmeti sağlamayı teklif edip 60 bin öğün yemeğin faturasını 90 bin kestirmek istiyorlar. Bu işi ailenin bankasından aldığı parayla yapıyor. Dolandırma işlemi sırasında yöneticiler şirketi devrederek kurdukları yeni şirketlerde de bu işi devam ettiriyorlar. Yargıda Süleymancılar'ın davalarında çok ciddi rüşvet iddiaları var. Özellikle Anadolu Adliyesi'nde. Rüşvet ve şantajla davaları kapattıklarını biliyoruz.

''FATİH SÜLEYMAN DENİZOLGUN, ORTAYA ÇIKAN HABERLERİN ARDINDAN CEMAATE YÖNELİK ELEŞTİRİLERİNİ ARTIRDI''

Fatih Süleyman Denizolgun, ortaya çıkan haberlerin ardından cemaate yönelik eleştirilerini artırdı. Cemaat yönetimi aracı kullanarak Denizolgun'a tehdit mesajı gönderdi. Bakan yardımcısının koruması olan bir şahıs Denizolgun'u tehdit etti. Denizolgun onun fotoğrafını paylaşarak ifşaladı. Bakanlık o kişiyi görevden aldı.'' sözlerini kullandı.

Bozkurt ve Özkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinin şifrelerini masaya yatırdı.

''BİRİLERİ BUNLARI SELVİ'YE YAZDIRIYOR. ZEMİN YOKLATIYOR''

Bozkurt, ''Abdülkadir Selvi, Osman Kavala içeride olduğu için Türkiye'de özgürlük yoksa bunu neden önceden yazmadınız? Bahçeli terörle iltisakı olmadığı sürece hangi siyasetçiyi kapısından kovdu? Birileri bunları Selvi'ye yazdırıyor, zemin yoklatıyor. Süleymancılar'a operasyon hazırlığı söz konusu.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!