SÜLEYMANCILAR İKNA ODALARINDA CHP’YE OY İSTEMİŞLER!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Süper Kupa'nın final maçında Fenerbahçe'nin sahadan çekilme kararını, Süleymancılar’ın ikna odalarında CHP'ye oy isteğini ve Ali Kuriş'in AK Parti’nin kaybettiği Şile, Tuzla, Üsküdar ve Beyoğlu üzerinden meydan okumasını tartıştı.

''TÜRKİYE'DE FUTBOL BİTMİŞTİR. FENERBAHÇELİLERİN İSYANI ANLAŞILMALIDIR''

Bozkurt, ''Türkiye'de futbol bitmiştir. TFF Başkanı Mehmet Nüyükekşi, federasyon başkanı olduğunda MHK içinde FETÖ'yle bağlantılı hakemlerin isimlerinin olduğu dosyayı işleme neden sokmadı? Bir Fenerbahçeli olarak, Ali Koç yönetiminin aldığı kararı desteklemiyorum. Fenerbahçe kongresinde çok sert bir tavır için destekledik. Koç yönetimi hüsrana uğratmıştır. Futboldaki bozuk sistem yıkılmalıdır. Fenerbahçelilerin isyanı anlaşılmalıdır. Fenerbahçe'nin U19 takımındaki futbolculara haksızlık yapılmıştır. Federasyon içinde organize bir şebeke var. Federasyon içindeki bazı isimler, futbolda Fenerbahçe düşmanlığı üzerine var olan kişilerdir. Ali Koç ne yaptıysa Dursun Özbek ve Mehmet Büyükekşi de aynısıdır. Kimse Özbek ve Büyükekşi'ye neden laf etmiyor? Mehmet Büyükekşi ve yönetimi istifa etmelidir.

''YENİDEN ADAY OLSA BİLE AKŞENER İSMİ SİYASETEN TÜRKİYE'DE BİTMİŞTİR''

İYİ Parti'nin bir geleceği yok. İYİ Parti son evredeki kanser hastası gibi. Kurtarılamayacak bir evrede. Yeniden aday olsa bile Akşener ismi siyaseten Türkiye'de bitmiştir.

''KILIÇDAROĞLU BUGÜN CHP GENEL BAŞKANI OLSAYDI, CHP'DE YİNE AYNI ZAFER OLACAKTI''

Kılıçdaroğlu masayı kurarken bir taraftan da o partilerin tabanını kendi tarafına çekti. CHP'deki bugünkü durumu sağlayan Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu bugün CHP genel başkanı olsaydı, CHP'de yine aynı zafer olacaktı.

''SÜLEYMANCILAR GİBİ TEHLİKELİ YAPILAR ULUSAL GÜVENLİK PROBLEMİ HALİNE GELEBİLİR''

Bu yapıların süleymancılar özelinde çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ulusal güvenlik problemi haline gelecek yapılardır. Aynı FETÖ'nün cümlelerini görüyoruz. AK Parti'ye değil, Türkiye'ye meydan okuyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ?